Éénmalig: Aston Martin DB9 Volante door Q-branch

De Aston Martin DB9 gaat alweer een hele tijd mee en zit om wat extra aandacht verlegen, dus vonden de Britten het tijd om het model weer eens in het zonnetje te zetten.

Op aanvraag van een AM-dealer in het Amerikaanse Los Gatos werd daarom door het personalisatieatelier van het merk, dat schuil gaat onder de naam Q-branch, een DB9 Volante ter gelegenheid van de prestigieuze Menlo Charity Horse Show samengesteld.

Aston Martin DB9 Volante V12 Menlo Charity Horse Show unieke one off beige 2014 05

Tijdens deze paardenshow wordt een veiling gehouden en het is de bedoeling dat deze unieke Volante (er wordt er slechts één van geproduceerd) tijdens die veiling het nodige geld opbrengt voor een goed doel.

De DB9 blijft aan de buitenkant bij het oude, maar aan de binnenkant is het nodige aan exclusieve materialen gebruikt. Naast alcantara is daar een speciale soort leder te vinden. Uiteraard hetzelfde soort dat voor het omzomen van een paardenzadel gebruikt wordt.

Niet alleen dit Saddle Tan Luxmill leder herinnert aan het paardenthema, ook de in de hoofdsteunen geborduurde paardenhoofden moeten de paardenliefhebbers beklijven en de portemonnee doen trekken.

Aston Martin DB9 Volante V12 Menlo Charity Horse Show unieke one off beige 2014 02 Aston Martin DB9 Volante V12 Menlo Charity Horse Show unieke one off beige 2014 01 Aston Martin DB9 Volante V12 Menlo Charity Horse Show unieke one off beige 2014 03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: