Eerste beelden nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Renault Mégane Estate beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève (3-13 maart). De stationwagenversie gebaseerd op de Mégane hatchback herbergt dezelfde nieuwtjes, biedt een modulair interieur en heeft de langste laadruimte in zijn klasse.

Zelfverzekerde uitstraling

Het design van de nieuwe Renault Mégane Estate combineert sportieve kenmerken met elegante lijnen. Hij heeft een zelfverzekerde uitstraling dankzij de typerende lichtsignatuur met C-vormige koplampen. De onderscheidende stijl wordt versterkt door de verchroomde afwerking rond de zijruiten en de C-stijl. De dakrails zijn van geanodiseerd aluminium (mat-finish voor GT-uitvoering).

Renault Sport-DNA

In het design van de Mégane Estate GT komt het typische Renault Sport-DNA sterk tot uiting. In de voorbumper zit een brede luchtinlaat afgewerkt met een honingraatgrille. Aan de achterzijde is de GT-uitvoering te herkennen aan de verchroomde uitlaatpijp en de diffuser. Tevens zijn de optionele lichtmetalen 18" wielen speciaal door Renault Sport voor dit model ontwikkeld.

4Control-techniek

Naast design en sportiviteit staat innovatie centraal: als eerste C-segment stationwagon ter wereld is de nieuwe Renault Mégane Estate uitgerust met 4Control-techniek. Dit onderstel met vierwielbesturing is specifiek aangepast voor de Mégane Estate en zorgt voor een sportief en nauwkeurig stuurgevoel in bochten. Het resultaat: perfect rijgedrag dus maximaal rijplezier.

Meer informatie over de nieuwe Mégane Estate geeft Renault op 1 maart, uiteraard vind je dat dan natuurlijk hier...

Renault Megane Estate Sport GT blauw 4 control 2017 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: