Eerste nieuwe Opel Insignia in Rüsselsheim van de band gerold

In de Opel-fabriek in het Duitse Rüsselsheim zijn deze week de eerste exemplaren van de nieuwe Insignia van de band gerold.

De eer was dit keer aan een smaragdgroene Sports Tourer uiteraard voorzien van dikste dieselmotorisering, de 195Pk sterke 2,0-liter BiTurbo. De productie van de Insignia Country Tourer voorzien van vierwielaandrijving en off-road uiterlijk wordt binnenkort gestart, ook in Rüsselsheim overigens aangezien daar alle Insignia-varianten vandaan komen.

Opel Insignia produktie Russelsheim 2014 06

Volgens Opel Chef Dr. Karl-Thomas Neumann beschikt Opel “op dit moment over het sterkste portfolio aller tijden en maakt de Insignia daar een belangrijk onderdeel van uit”.

Dankzij de goede reviews en zijn in diverse testen bewezen betrouwbaarheid als één van de besten in z’n klasse, lijkt de populariteit van de Insignia op dit moment geen grenzen te kennen. Ook op deze site behoort Opel's middenklasser bij de meest populaire auto’s gemeten aan de hoeveelheid bezoekers op de artikelen over het model.

Meer informatie over de Insignia vind je daarom hier en hier. Meer details over het nieuwe Infotainmentsysteem vind je hier.

Opel Insignia Sports Tourer Hatchback SIDI EcoFlex groen bruin 2014 002

Respect Copyright!
%d bloggers like this: