Eerste officiële echte foto's van de nieuwe Opel Insignia

Een week of zes geleden presenteerde Opel de vernieuwde Insignia en kondigde ietsje later met de Country Tourer zelfs een uitbreiding van het Insignia-gamma aan.

De vernieuwde Insignia beleeft z’n première tijdens de 65ste IAA in Frankfurt in September en is ten opzichte van z’n voorganger op alle punten aangepast.

Opel Insignia Sports Tourer Hatchback SIDI EcoFlex groen bruin 2014 016

Nieuwe direct ingespoten motoren zoals de 99 gram turbodiesel en de turbobenzinemotor van de nieuwe SIDI generatie breiden het ruime aanbod uit. Een hele reeks verbeteringen aan het chassis verhoogt het comfort.

Opel Insignia Sports Tourer Hatchback SIDI EcoFlex groen bruin 2014 003

En een gloednieuwe generatie infotainmentsystemen is nu op de Insignia verkrijgbaar. Die integreert tal van smartphonefuncties in de auto en kan bediend worden via een touchpad op de middenconsole. Enige nadeeltje, wat moesten het tot vandaag doen met de nodige CGI/computer plaatjes.

Opel Insignia Sports Tourer Hatchback SIDI EcoFlex groen bruin 2014 011

Bijgevoegd vind je echter de eerste officiële auto’s van Opel’s nieuwe middenklasser, en zeg nou zelf: Opel gaat weer helemaal de goede kant op! Meer informatie vind je overigens hier en hier de prijzen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: