Eerste plaatjes van de vernieuwde Mitsubishi Outlander

Mitsubishi laat de wereld vandaag kennismaken met de eerste foto’s/schetsen van de nieuwe Outlander die op 3 April tijdens de komende New York Auto Show z’n debuut maakt.

Duidelijk te herkennen zijn de stijlkenmerken die ontleend zijn aan de PHEV Concept (hieronder afgebeeld) en die de designtaal van het merk voor de komende jaren markeren. Naar verluidt krijgt de Outlander ook technisch een upgrade en is een hoogwaardiger interieur van de partij. Maar daar laten de Japanners verder nog niets over los.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S wit Parijs 2015 06

Uiteraard gelden de vernieuwingen ook voor de PHEV versie en die gaat natuurlijk in 2016 in aanmerking komen voor een bijtelling van 15%. Dat geldt dan namelijk voor iedere plug-in hybride die minder dan 50 g/km aan CO2 uitstoot en het moet raar lopen wil de nieuwe Outlander PHEV daar niet aan voldoen.

De verwachting is overigens dat de vernieuwde Outlander niet lang na de New York Auto Show al in de showroom staat aangezien al her en der de nodige voorraad klaar zou staan. Een debuut in de showroom nog voor de zomer is daarmee bijna zeker.

Mitsubishi Outlander PHEV-S 2016 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: