Enige mooie Tiguan Allspace: R-Line Black Style

Ondergetekende heeft de Volkswagen Tiguan Allspace eigenlijk altijd een lelijk hok gevonden, maar ik moet bekennen de Duitsers met de R-Line Black Style toch wel een fraai ogend exemplaar hebben ontworpen.

Zeker in ons land zijn de R-Line versies zeer gewild onder Volkswagen-rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper daarbij is de Tiguan. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest namelijk voor de R-styling.

Volkswagen heeft nu goed nieuws voor R-Line-fans. Want in navolging op zijn kleinere broer, de Tiguan R-Line Black Style, is nu ook de extra ruime Tiguan Allspace beschikbaar met de even fraaie als indrukwekkende, zwarte looks.

Het Tiguan Allspace R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19”-inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20”-inch Suzuka-velgen als optie), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit met zwarte accenten.

Uiteraard is het R-Line Black Style exterieurpakket ook te combineren met een R-Line interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een aan de onderzijde afgevlakt R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Het R-Line Black Style exterieurpakket is leverbaar voor de Tiguan Allspace Highline Business R (1.024,- euro) en de Tiguan Allspace Highline (2.894,- euro). Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er vanaf respectievelijk 1.834,- euro voor de Highline Business R en 3.705,- euro voor de Highline. De afgebeelde 20-inch zwarte Suzuka- velgen zijn leverbaar vanaf 664,- euro.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: