Essen 2014: BMW M4 krijgt nieuwe M-Performance behandeling

Naast de X4 met M-Performance goodies heeft de sportieve afdeling van BMW nog een nieuwtje in petto voor de Essen MotorShow die volgend weekend van start gaat.

Het gaat dan om de nodige accessoires voor de nieuwe M3 Limousine en M4 Coupé, die het uiterlijk van beide modellen een nog sportiever voorkomen moeten geven. Beide modellen krijgen dankzij een grotere spoiler, een dikkere diffuser, flink aangezette zijskirts en grotere luchtinlaten in de voorbumper een nog dikker uiterlijk.

BMW M4 mit M Performance Parts

Of de ook leverbare driekleurige M-striping helemaal je ding is laten we aan jou over, wij zouden die optie in ieder geval niet bestellen. Helaas verandert er op motorisch gebied niets, maar een speciaal RVS-uitlaatsysteem dat acht kilogram lichter is dan de serieversie zorgt voor enkele peekaa’s extra.

Aan de binnenkant kun je het interieur een complete make-over geven dankzij de nodige carbon onderdelen en sierlijsten. Tensotte is het M-stuurwiel nog noemenswaardig, dat is namelijk voorzien van Alcantara en een display dat onder andere rondetijden en G-krachten weergeeft.

Hoe dat werkt zie je trouwens hier.

BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts BMW M4 mit M Performance Parts

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: