Essen | BMW M Performance primeurs

Tijdens de Essen Motorshow zal BMW M Performance accessoires voor de nieuwe 3-serie Touring presenteren.

Er zal een 320d Touring tentoongesteld worden die beschikt over een BMW M Performance Power Kit, die het vermogen van de 2,0-liter diesel motor van 184Pk naar 200Pk opkrikt.

Daarnaast is het vijfdeurs model voorzien van een BMW M Performance onderstel en remmen. De velgen meten 20”-inch en zijn voorzien van een dubbelspaaks design in Ferric Grey bi colour. Ook het interieur ontkomt niet aan de M Performance “treatment”. Zo zijn een stuurwiel met Race display en roestvrij stalen pedalen gemonteerd. Daarnaast wordt ruimschoots van carbon en alcantara gebruik gemaakt.

De vorm van de BMW stand zal overigens in stijl van een circuit uitgevoerd worden waarbij naast de genoemde 320d een 125i van de huidige en een 120d van de vorige generatie te zien zijn. Ook een M3 Coupé , 535i en last but not least M3 DTM raceauto zijn te bewonderen. Met deze laatste zal een “pitstop challenge” gehouden worden.

Ook een speciale interactieve configurator en kortingsvouchers voor stand bezoekers zijn van de partij. Kortom, BMW heeft z’n presentatie voor deze editie goed op orde!

Respect Copyright!
%d bloggers like this: