Essen Live | TechArt Boxster, 991 Cabrio & GT Street RS

TechArt had in Essen slechts drie modellen staan. Belangrijkste nieuwtje was natuurlijk de introductie van het programma voor de nieuwe Boxster. Bijgaand de live foto's daarvan, meer informatie vind je overigens hier.

Daarnaast is er de GT Street RS op basis van de Porsche 911 GT2 te vinden. De GT Street RS beschikt over een ingrijpend aangepaste motor, hetgeen resulteert in 170Pk en 180NM koppel extra(!). Hiermee is de GT Street RS een eersteklas raket want het totale vermogen komt met 700Pk en 860Nm koppel bijna uit op buitenaardse proporties.

Tot slot laat TechArt voor het eerst het complete programma voor de nieuwe 991 Carrera S Cabriolet zien waarbij de belangrijkste nieuwtjes een nieuwe voor- en achterspoiler zijn. De voorspoiler zorgt voor 5kg meer downforce bij 140 km/h terwijl de achterspoiler zelfs 17,5kg extra bij dezelfde snelheid levert. Volgens TechArt komt dit het weggedrag en de stabiliteit duidelijk ten goed.

Op de beursvloer was overigens ook nog ergens een normale Carrera S van TechArt in het knalgeel te vinden, ook daarvan hebben we beeldmateriaal voor je.

 

 

 

Respect Copyright!
%d bloggers like this: