Essen: speciale tentoonstelling van 30 jaar DTM

Een belangrijk deel van het showgedeelte van de MotorShow in Essen zal dit jaar in het teken staan van het DTM, het Duitse toerwagen kampioenschap.

Gestart in 1984 gaat het DTM dit jaar al haar dertigste seizoen in en in Essen willen ze dat heugelijke feit graag vieren met een speciale DTM-tentoonstelling.

DTM Duitse Toerwagen Kampioenschap Essen 2013 Deutsche Tourenwagen Masters 01

Tijdens de Essen MotorShow, die ieder jaar begin December gehouden wordt, zullen dit jaar dan ook de belangrijkste modellen uit de 30-jarige DTM-geschiedenis tentoongesteld worden.

De bolides van BMW, waaronder de legendarische 635CSi, Mercedes, Audi, Ford, Volvo en Opel zijn al bevestigd. Of ook Alfa Romeo van de partij is staat nog in de sterren.

DTM Duitse Toerwagen Kampioenschap Essen 2013 Deutsche Tourenwagen Masters 02

Verder wordt ook nog speciaal bij het huidige seizoen stilgestaan. In Hal 3 kun je op meer dan 1.000 vierkante meter genieten van de actuele generatie DTM auto’s namelijk de Audi RS5 DTM, de BMW M3 DTM en last but not least de  DTM Mercedes AMG C-Coupé.

Uiteraard zullen wij van de partij zijn en mocht je zelf niet kunnen komen dan hebben we altijd nog de foto’s met misschien nog wat slap geouwehoer erbij voor je.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: