Evoque Sicilian Yellow Limited Edition is very limited! (update: en duur!)

Vandaag heeft Ranger Rover een gelimiteerde editie van de Evoque gepresenteerd. Gelimiteerd is 'ie zeker, er komen slechts 24 exemplaren van naar Nederland.

Meest opvallende aan deze Evoque zijn uiteraard de Sicilian Yellow lak en zwarte velgen gecombineerd met het Black Design Pack.

Dit pack is vanaf april 2013 alleen als optie verkrijgbaar voor de Dynamic-uitvoeringen en bestaat uit een achterspoiler, donkere koplampbehuizingen,  mistlampen vóór, heldere achterlichten, 20"-inch lichtmetalen velgen in Gloss Black, bumpersecties in Santorini Black, donker getinte uitlaateindstukken en last but not least het "Range Rover"-woordmerk in Black. Het interieur wordt uitgevoerd in Ebony-leder met gele stiksels. ook de aluminium sierlijsten zijn in deze opvallende kleur uitgevoerd.

Deze Silician Yellow Limited Edition is met twee motoren leverbaar als vijfdeurs en Coupé. De eerste variant is de SD4 met 2,2-liter diesel met een vermogen van 190Pk. Tweede variant is de Si4 met de bekende 240Pk sterke 2,0-liter turbo benzinemotor. Standaard beschikt deze Limited Edition over vierwielaandrijving en een 6-traps automaat.  Als Si 4WD kost het model € 79.900,-. De SD4 4WD kost minimaal € 82.100,-. De Coupé versie kost € 900,- extra.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: