Flitsmeister voorzien van nieuwe update

De onder mensen die veel op de weg zitten populaire app Flitsmeister heeft afgelopen week een update gekregen.

Vanaf nu is het mogelijk om in Flitsmeister routes in te stellen. Hierdoor zie je precies hoe laat je op je bestemming aan zult komen, hoeveel minuten je je stierlijk zult vervelen in de file en hoeveel van die mooie flitsbussen en Gatso's er op je route in de berm staan zodat je onderstaande foto's kunt vermijden.

Daarnaast kun je voortaan je favoriete bestemmingen opslaan zodat je de volgende keer met slechts een kleine handeling een route kunt activeren. Bij het opvragen van route informatie worden met ingang van deze versie drie verschillende manieren weer om op je bestemming te komen en wordt automatisch de snelste route geselecteerd.

Kerstman flitsfoto blitz politie Volkswagen Passat

Nee, dat is nog geen navigatie mogelijkheid waarbij verteld wordt hoe je moet rijden, maar wel worden de meest actuele en nauwkeurige aanvullende informatie voor je rit naar bestemming aangegeven.

Iedereen die op zijn telefoon iOS8 heeft draaien kan vanaf nu ook flitsers beoordelen als de app in de achtergrond draait. Via de notificatie die je ontvangt kun je doorgeven of je een flitser hebt gezien of niet. Tenslotte is ook het verversen van de data aangepakt waardoor de flits- en file informatie nog sneller binnen is en er minder dataverkeer is.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: