Ford gaat voor luxe en introduceert Vignale label

Ford is kennelijk van plan om op de premiumtoer te gaan, want op de IAA introduceert het merk naar verluidt een soort luxe submerk dat schuilgaat onder de naam Vignale.

Officieel heeft Ford nog niets bekend gemaakt, maar de eerste afbeeldingen inclusief informatie zijn alvast gelekt en het eerste slachtoffer voor deze behandeling is de nieuwe  Mondeo, die hier nog niet eens op de markt is.

Ford Mondeo Vignale bruin 2014 06

De Mondeo Vignale onderscheidt zich door een nieuwe bumper met aangepaste grille en LED mistlampen aan de voorkant. Aan de zijkant vallen naast de 20”-inch velgen de verchroomde spiegelkappen en deurgrepen op. Aan de binnenkant gaat alles op chique, de stoelen en deurbekleding zijn dan ook in leder uitgevoerd. Een WIFI-hotspot is af fabriek aanwezig.

Ford Mondeo Vignale bruin 2014 08

Ford denkt dat minimaal 10 tot 15 procent van de kopers voor deze uitvoering kiest. Een VIP-behandeling bij de dealer is inclusief. De koper krijgt een privécontactpersoon toegewezen en kan gebruik maken van conciergeservices.

Meer informatie volgt in de aanloop naar de IAA van volgende week, ook andere modellen zoals de S-Max en Edge zullen straks waarschijnlijk in een Vignale uitvoering geleverd gaan worden.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: