Gaat dit te ver? Wheelsandmore neemt nieuwe Aston Martin Vanquish onder handen

De nieuwe Aston Martin Vanquish is pas net op de markt maar de Duitse tuner Wheelsandmore heeft ‘m al onder handen genomen.

Wheelsandmore Aston Martin Vanquish 1

Waar een Aston Martin zich normaal gesproken elegant en bescheiden door de straten begeeft, gooit Wheelsandmore het over een wat explicietere boeg zullen we maar zeggen. De vraag die dan meteen rijst is natuurlijk: kan dit nog of is het heiligschennis? Ik ben er zelf eerlijk gezegd nog niet helemaal uit maar neig toch sterk naar het laatste.

Anyway, de Vanquish wordt door Wheelsandmore in ieder geval voorzien van een apart kleurtje met bijbehorende striping en een setje nieuwe velgen. Deze zijn overigens in verschillende uitvoeringen leverbaar. De velgen op de foto’s zijn driedelig en kosten het lieve sommetje van 11.000 euro.

Vind je dat net iets te gortig dan is er genoeg keuze uit 20”-inch varianten. Die neem je mee voor 8.000 euro.Let wel: dit zijn de prijzen zonder rubber. Tel daar dus nog maar een paar duizend euro extra voor. Mocht je helemaal uit je dak willen gaan dan kunnen de centerpieces ook nog eens in carbon worden uitgevoerd.

Wheelsandmore Aston Martin Vanquish 3

Standaard is een Vanquish met V12, 573Pk en 710Nm natuurlijk al geen stakker, maar Wheelsandmore besloot dat er nooit genoeg vermogen kan zijn en zorgt middels een geoptimaliseerd motormanagement voor 50Pk en 90Nm trekkracht extra. Als slagroom op het toetje is er nog het exclusief voor de Vanquish ontworpen uitlaatsysteem waarmee je nog eens 15Pk extra krijgt. Voor 5.000 euro wel te verstaan. Een verlagingsset (20 mm) maakt het plaatje tenslotte compleet.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: