Garmin introduceert 2013 Nüvi portable navigatiesystemen

Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas heeft Garmin de details van de 2013 modellen binnen de Nüvi reeks portable navigatiesystemen bekend gemaakt.

Er zullen net zoals bij Navigon (dat inmiddels ook van Garmin is) een aantal nieuwe modellen binnen een drietal lijnen komen, te weten de Essential, Advanced en Prestige series.

En je raadt het al, de Essential is de basisreeks en daarin vind je systemen met een schermgrootte van 4,3” of 5”-inch. Een trapje beter/mooier wordt het met de Advanced serie die zaken als Traffic Alerts en Garmin Real Directions meekrijgt. Deze laatste functie geeft volgens Garmin aan de hand van makkelijk herkenbare gebouwen en herkenningspunten aanwijzingen op het display. Dat display kan overigens in deze serie tot 7”-inch groot zijn. Blijft dat nog wel aan je vooruit plakken met zo’n zuignap denk ik dan.

Topper is overigens de Nüvi 3597LMTHD met een 5”-inch scherm en dat is meteen het enige model in de Prestige serie. Dit model beschikt over HD Digital Traffic en gratis kaartenupdates tot dat de nieuwe Maja kalender ophoudt.

Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, net zomin als de introductiedatum.

 

Respect Copyright!
%d bloggers like this: