Gekkenhuis: Media Markt biedt Ferrari met private lease aan

Het moet niet gekker worden, maar autoliefhebbers met een goed gevulde beurs moeten misschien eens bij de Media Markt in de Amsterdam ArenA langs gaan. Want daar is vanaf nu een Ferrari California T te bewonderen.

De auto ter waarde van 223.000 euro is echter meer dan kijkwaar alleen: ter gelegenheid van het jaarlijkse winkelfestijn ‘Gekkenhuis’ maakt de Ferrari tot en met 1 November daadwerkelijk deel uit van het assortiment. Precies, dat heb je goed gelezen. Een Ferrari in het assortiment van de Media Markt.

De Ferrari wordt namelijk aangeboden middels een private lease constructie in samenwerking met LeasePlan. Wie voor het aanbod kiest kan, vanaf 8.888,- euro per maand, twaalf maanden zorgeloos rijden zonder te hoeven investeren. De kosten voor 24-uurs hulp, onderhoud, bandenvervanging en schadeherstel zijn bij dit bedrag inbegrepen.

Ferrari Media Markt California T 01

Dat geldt overigens ook voor de verzekering en de wegenbelasting waarbij ik mag hopen dat er een kleine clausule in het contract is opgenomen waarin staat dat het oproken van banden op rotondes en tijdens stoplichtsprintjes tot de uitzonderingen behoort.

Omdat het een private lease betreft, is er geen fiscale bijtelling. Alleen de kosten voor tanken en eventuele verkeersboetes zijn voor eigen rekening. De Ferrari met een 4.3 liter V8 motor en F1 sportautomaat heeft een vermogen van 466Pk en bereikt een topsnelheid van 310 km per uur. Alles wat je verder over de California T moet weten vind je hier.

Media Markt zet tijdens Gekkenhuis ook de nieuwste Fiat 500 en de Alfa Romeo Giulietta Sprint in de etalage. Deze zijn eveneens via een private leaseplan verkrijgbaar voor een
wat schappelijker maandelijks private lease tarief vanaf respectievelijk 222,- euro en 399,- euro per maand.

Ferrari Media Markt California T 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: