Gelekt: dit is de gefacelifte Opel Zafira

Helaas Opel, jullie moeten toch echt jullie webservers wat beter beveiligen want naar verluidt was het een makkie om de foto's van de gefacelifte Zafira te vinden.

De Zafira wordt later dit jaar voorzien van een update en op de foto's uit wat lijkt op een configurator is alvast te zien dat de Zafira voorzien wordt van een nieuw front, inclusief een nieuwe voorbumper en koplampen.

Die koplampen komen rechtstreeks van de nieuwe Opel Astra en zullen dan naar onze verwachting ook als IntelliLux-LED uitgevoerd kunnen worden, iets waar je als veelrijder absoluut blij van wordt.

Opel Zafira facelift gelekt grijs 2017 01

Aan de zijkant zien we verder weinig aanpassingen maar aan de achterkant zien we andere achterlichten terwijl de achterbumper en kofferklep ook aangepast werden. Onder de kap kun je uiteraard de nieuwe motor van de Astra verwachten, waarbij de 160pk diesel een tip voor de leaserijders is.

Binnenin zie je een nieuw stuurwiel, een eenvoudiger middenconsole en een geüpdatete infotainmentcluster. Om je kinderen tijdens lange ritten bezig te houden komt er  een WIFI-hotspot (bekend uit de Astra, max. 7 apparaten) en ook de online conciërge On-Star is van de partij.

Opel Zafira facelift gelekt grijs 2017 04 Opel Zafira facelift gelekt grijs 2017 03 Opel Zafira facelift gelekt grijs 2017 05

Leave a reply

%d bloggers like this: