GELEKT in Canada: Volkswagen Tiguan II

Eerlijk is eerlijk. Volkswagen heeft het design van de nieuwe generatie Tiguan lang geheim weten te houden.

Maar net voor de officiële onthulling zijn de Duitsers er tijdens een photoshoot niet in geslaagd om het uiterlijk van Volkswagens’ populairste SUV verborgen te houden.

Alhoewel, als je goed kijkt op de foto’s dan zie je werkelijk géén enkel raam of balkon van waaruit je Tiguan kunt zien, dus het zou zomaar kunnen zijn dat Volkswagen deze plaatjes zelf op Carscoops.com gezet heeft.

Want hoe toevallig is het dat er ’s avonds een shoot plaatsvindt ergens op een afgesloten parkeergarage in Vancouver (Canada) en dat er dan een bezoeker van uitgerekend die site een digitale camera met dikke vette telelens klaar heeft liggen?

Anyway, alle complottheorieën even terzijde, de nieuwe Tiguan belooft dus een strak karretje te worden met het interieur van een Golf 7 en een uiterlijk dat weer geheel in lijn met de overige Volkswagen-modellen zal zijn.

Dikke velgen, lederen bekleding en een panoramadak zijn in ieder geval opties die je op de foto’s terug kunt zien. Reken verder op alles wat op de optielijst van de Golf 7 en de huidige generatie Passat staat.

Meer volgt binnen twee weken.

Volkswagen Tiguan II generatie 2 lek 2016 04 Volkswagen Tiguan II generatie 2 lek 2016 02 Volkswagen Tiguan II generatie 2 lek 2016 01 Volkswagen Tiguan II generatie 2 lek 2016 05 Volkswagen Tiguan II generatie 2 lek 2016 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: