Gelekt: nieuwe Ford S-Max MPV

Over een dikke twee weken begint de AutoSalon van Parijs en dus ligt het geheel in lijn der verwachting dat hier en daar weer de nodige foto’s van nieuwe modellen uitlekken.

Vandaag krijgt de nieuwe Ford S-Max deze eer, want dit zijn de eerste foto’s van de opvolger van de huidige generatie MPV en die laten in ieder geval meer evolutie dan revolutie zien.

Ford S-Max Titanium X brons 2015 05

Het zal daarbij niemand verbazen dat er veel van de nieuwe Mondeo, die eind dit jaar eindelijk in de showroom staat, geleend is. Dat is vooral goed te zien aan de voorkant, maar ook onderhuids levert de Mondeo de nodige techniek.

Daaronder het infotainmentsysteem en de  nodige veiligheidsvoorzieningen waaronder een automatisch city-remsysteem, massagestoelen en naar verluidt ook de vierwielaandrijving. Onder kap liggen uiteraard diverse EcoBoost-motoren, waaronder een nieuwe 1,5 liter benzine met turbo en Ti-VCT (Twin-independent Variable Camshaft Timing).

Veel informatie is er uiteraard nog niet, maar reken maar dat die snel volgt want het model viert z'n publieksdebuut in Parijs op 4 Oktober. Nu maar hopen dat 'ie niet pas in 2016 in de Showroom staat.

Ford S-Max Titanium X brons 2015 04 Ford S-Max Titanium X brons 2015 03 Ford S-Max Titanium X brons 2015 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: