Gelimiteerd: Audi TT Coupé en Roadster als S-Line competition uitvoering

Mocht je na het zien van de prijzen van de nieuwe Audi TT RS enigszins geschrokken zijn, dan is er ook goed nieuws. De Duitsers komen namelijk met een gelimiteerde S-Line Competition uitvoering op de markt, die er dankzij een nieuwe grille, diffuser en hier en daar een high gloss zwarte finish extra sportief uitziet.

Naar verluidt ligt bij deze uitvoering alleen de 230pk sterke 2,0-liter TFSI onder de kap, dus je snapt al dat de prijs een stuk vriendelijker uit zal vallen dan die van de TT S en TT RS. De S-Line Competition is te herkennen aan de eveneens in high gloss zwart uitgevoerde achterspoiler en een tweetal setjes velgen in de maat 19”-inch.

audi-tt-s-line-competition-wit-rood-2017-coupe-roadster-05

Ook het onderstel is met een centimeter verlaagd en de demping en vering zijn net even iets strakker ingeregeld. Aan de binnenkant zijn er stoelen met een betere zijdelingse steun en ook de Audi Virtual Cockpit is van de partij.

Wat deze uitvoering moet gaan kosten is nog niet bekend, wel dat er waarschijnlijk een voorwielaangedreven versie met handgeschakelde zesversnellingsbak en een vierwielaangedreven Quattro-variant met een automatische S-Tronic bak van gaan komen.

audi-tt-s-line-competition-wit-rood-2017-coupe-roadster-08 audi-tt-s-line-competition-wit-rood-2017-coupe-roadster-09 audi-tt-s-line-competition-wit-rood-2017-coupe-roadster-07 audi-tt-s-line-competition-wit-rood-2017-coupe-roadster-03

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: