Gelimiteerde krachtpatser: Rolls-Royce Ghost V-specification

Rolls-Royce vestigt weer even de aandacht op de Ghost door het introduceren van een speciale versie, de Ghost V-Specification.

De Ghost V-Spec beschikt over dezelfde 6,6-liter V12 als in de normale Ghost, maar nu voorzien van 593Pk in plaats van de standaard 563 paarden. Wat voor gevolgen dat heeft voor de prestaties is nog niet bekend, maar de stijging zou volgens het merk goed zijn voor een nog adembenemendere acceleratie.

Rolls Royce Ghost V-specification paars blauw 2014 03

Het model is verder te herkennen aan de nodige emblemen, stoelen voorzien van speciaal leder van nog gezondere koeien en speciale 21”-inch velgen. Er is keuze uit vijf kleuren te weten Black Sapphire, Black Kirsch, Infinity Black, Graphite en Arctic White. Een met de hand geschilderde coachline (sjiek woord voor streepje op de zijnkant) maakt het geheel compleet.

Rolls Royce Ghost V-specification paars blauw 2014 02

De V-Specification wordt in een gelimiteerde oplage geleverd, maar over het aantal hult het Britse merk zich in stilzwijgen.

Rolls Royce Ghost V-specification paars blauw 2014 04 Rolls Royce Ghost V-specification paars blauw 2014 02 Rolls Royce Ghost V-specification paars blauw 2014 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: