Gelimiteerde Toyota GT86 Cup Edition

De GT86 is nog niet zo lang op de markt, maar dat weerhoudt Toyota er niet van om alvast een gelimiteerde editie, de GT86 Cup Edition uit te brengen.

De inspiratie voor de GT86 Cup Edition heeft Toyota ontleend aan de GT86 CS-V3 die als racer wordt ingezet.

Toyota-GT86-Cup-Edition-2013-05

Onder de kap verandert er echter niets, het blijft bij 200Pk, maar dat is nog steeds niet behelpen. Verder voorziet Toyota de Cup Edition van 18”-inch OZ Ultraleggera velgen met Pirelli P Zero Corsa GT banden in de maat 225/40. Leuk weetje is dat deze banden ook op de nieuwe McLaren P1 te vinden zijn.

Toyota-GT86-Cup-Edition-2013-13

Het kleurenpalet bestaat uit Furious Black Mica, Racing Red en last but not least Dynamic White Pearl. Ook de nodige stickers behoren tot de standaarduitrusting.

Binnenin moeten rode stiksels het interieur van een wat exclusievere uitstraling voorzien, net zoals het met alcantara beklede stuur. Ook krijg je er twee kaartjes voor een VIP-event op de Nürburgring bij. Een genummerd plaatje doet de rest.

Toyota-GT86-Cup-Edition-2013-14

De GT86 Cup Edition kost net geen drie duizend euro meer dan de normale versie. Wees er snel bij als je interesse hebt; de oplage is namelijk gelimiteerd op 86 stuks en die zijn naar verluid allemaal voor de Duitse markt. Dat wordt dus importeren mocht je er absoluut eentje willen hebben.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: