Geslaagder dan ooit: Audi voorziet Q3 opnieuw van een facelift

Audi maakt de succesvolle Q3 nog aantrekkelijker en dat is opvallend, want deze crossover werd eind 2014 nog van een update voorzien. Des te opvallender dus dat nu nieuwe designaccenten voor het exterieur voor nog meer onderscheid tussen de design- en sport-uitvoering moeten gaan zorgen, terwijl het S line exterieurpakket de sportiviteit uiterlijk verder aanzet.

De Audi Q3 legt visueel nu nog meer nadruk op het onderscheid tussen de uitvoeringen en pakketten. Zo krijgt de Audi Q3 sport bijvoorbeeld een nieuw front met standaard de S line voorbumper die tot dusver deel uitmaakte van het S line exterieurpakket.

Tegelijkertijd verleent het vernieuwde S line exterieurpakket de compacte premium SUV een verder aangescherpte, meer sportieve uitstraling.

Kenmerkend voor het gewijzigde S line exterieurpakket is de voorbumper ‘nieuwe stijl’, met luchtinlaten voorzien van diamantpatroon roosters, een nieuwe onderzijde met een duidelijke scheiding en luchtinlaten met hoogglans zwarte accenten.

Audi Q3 2.0 TFSI Static photo, Colour: Tukan Yellow

Hoogwaardig

De design-uitvoering geeft de Audi Q3 tevens een nog hoogwaardigere look. Standaard krijgt deze uitvoering nu het Design exterieurpakket.

Herkenbare details zijn bijvoorbeeld de horizontale scheiding in de luchtinlaten en de matzilveren afwerking voor de bodemplaatbescherming voor en achter. De contrastdelen van de bumpers en wielkasten zijn in steengrijs uitgevoerd.

Nieuw in het kleurengamma voor de geüpgradede Audi Q3 is de metallic carrosseriekleur Camouflage groen, die de tint Tundra bruin vervangt.

Prijzen voor de Audi Q3 sport en Audi Q3 design (beide vanaf € 37.590,-) blijven ongewijzigd. De aangescherpte uitvoeringen zijn vanaf volgende maand te bestellen.

Audi Q3 2.0 TFSI Static photo, Colour: Tukan Yellow Audi Q3 2.0 TFSI Dynamic photo, Colour: Tukan Yellow Audi Q3 2.0 TFSI Dynamic photo, Colour: Tukan Yellow Audi Q3 2.0 TFSI Dynamic photo, Colour: Tukan Yellow Cockpit Interior

Leave a reply