Gesnapt: de nieuwe Techart GTstreet R op basis van de Porsche 991.2

Vijf jaar na de presentatie van de GTStreet RS die op basis van de Porsche 997 GT2 RS gebaseerd is, kondigt Porsche tuner Techart z’n spirituele opvolger aan.

Dit keer niet op basis van een 911 uit de GT-serie, maar op basis van de Turbo S, waarmee Techart naar eigen zeggen een exclusieve sportwagen op de markt brengt die in alles een nieuwe benchmark zou moeten zetten.

Sinds de presentatie van de eerste GTStreet generatie in 2001 op basis van de 996 Turbo en de 996 GT2 staat het concept "GTStreet" voor een consequente symbiose van geschiktheid voor dagelijks gebruik, onderscheidend design en betere prestaties.

Op bijgevoegde foto’s is al goed te zien dat het gecamoufleerde prototype al een bijzonder krachtige uitstraling bezit en dus is alles onder de 700pk meteen een teleurstelling.

Techart laat echter nog niets los over de technische details, maar meldt alleen dat in en rond Stuttgart de laatste hand aan deze über-Porsche gelegd wordt.

Richting het einde van het jaar weten we meer en dan hebben we misschien een leuke verrassing voor jullie.

Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 07 Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 04 Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 06 Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 01 Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 03 Porsche 991.2 Techart GTstreet R prototype camouflage 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: