Gewoon een Hyundai Veloster kopie: Toyota GT86 Shooting Brake

Het is geen publiek geheim dat het met de verkopen van de Toyota GT86 en z'n tweelingbroer de Subaru BRZ niet zo meezit.

Niemand weet precies waarom, maar misschien dat de GT86 als open variant meer succes zou hebben. De Japanners hebben het echter nog steeds niet aangedurft om die variant in productie te nemen.

Aangezien het model wel weer wat positief nieuws kan gebruiken, presenteert het merk nu de GT86 als Shooting Brake die plaats biedt voor vier personen en wanneer de achterbank wordt platgelegd ook de nodige ruimte voor mountainbikes, Ikea kastjes en golftassen.

Toyota GT86 Shooting Brake Concept 2016 05

Ook hier durft Toyota het niet aan om het model in productie te nemen, het blijft bij een concept. Gelukkig is er altijd nog de Hyundai Veloster mocht je voor een dergelijk model in de markt zijn zullen we maar zeggen.

Wel wijst het merk fijntjes nog even op de voor het komende modeljaar licht opgefriste normale variant van de GT86 die voorzien is van een aangepast interieur, nieuw LED-verlichting aan de voorkant en grotere velgen.

Doe mij toch deze versie maar.

Toyota GT86 Shooting Brake Concept 2016 07 Toyota GT86 Shooting Brake Concept 2016 02 Toyota GT86 Shooting Brake Concept 2016 01 Toyota GT86 Shooting Brake Concept 2016 04

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: