Goed nieuws voor leaserijders: Peugeot 308 SW heeft weer 14% bijtelling

Peugeot heeft bekend gemaakt dat naast de hatchback voortaan ook de 308 SW weer in de categorie voor 14% bijtelling valt. En dat is iets waar veel leaserijders natuurlijk blij mee zijn, want de 308 SW was vorig jaar één van de populairste auto’s in deze klasse.

Dankzij enkele aanpassingen zijn de Fransen er in geslaagd om de CO2-uitstoot van de 308 SW te laten dalen van 85 gram naar 82 gram per kilometer en dat is exact één gram minder dan vereist is om in aanmerking te komen voor die oh zo belangrijke categorie van 14%.

Peugeot 308 SW Allure zilver panorama leder zwart 2014 20

Let wel, dit geldt alleen voor de Blue Lease uitvoeringen en dan ook nog eens alleen voor bepaalde lakkleuren.

De eerste versie is de Blue Lease Pack en die beschikt standaard over zaken als Hill Start Assist, een Parkeerhulp achter, Pack Visibilité, climate control, een lendesteun op de bestuurdersstoel, extra getinte achterste zijruiten, een chroomomlijsting van de zijruiten en vernismetaallak. Voor een prijs van net geen 27 mille zijn ook 16”-inch lichtmetalen velgen van het type 'Quartz' van de partij.

Nog meer luxe biedt de Blue Lease Executive Pack voor 10 euro minder dan 29 mille. Dan zijn nog een CD-speler, een achteruitrijcamera en betere stoelen van de partij.

Peugeot 308 SW Allure zilver panorama leder zwart 2014 24

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: