Hamann geeft Porsche Macan S diesel wat testosteron

Als regelmatige bezoeker van deze site heb je natuurlijk al de nodige creaties van Hamann voorbij zien komen. Normaalgesproken in de vorm van de nodige BMW’s en slechts één keer in de vorm van een aangepaste Range Rover.

Dit keer maakt het bedrijf opnieuw een uitstapje en wel naar de Porsche Macan S diesel. Daarbij vallen natuurlijk meteen de uiterlijke aanpassingen op, want de Macan heeft in de vorm van een dikke body-kit een testosteronkuurtje gekregen.

De kit bestaat uit een compleet nieuwe voorkant, wielkastverbreders, aangepaste mistlampen en aan de achterkant een dakspoiler, kofferdekselspoiler en een diffusor. Een nieuwe uitlaatsysteem, 22”-inch velgen voorzien van Conti SportContact 6 banden en een performance upgrade maken het geheel tenslotte compleet.

Hamann voorziet de Macan S diesel van 310Pk en 680Nm. Standaard levert de zescilinder diesel 258Pk en 580Nm koppel, dus het zal je niet verbazen dat de sprint naar de 100 km/h voortaan in 5,7 in plaats van 6,1 seconden wordt afgerond.

De prijzen voor dit alles zullen we je besparen, want met een dikke 20 mille extra ten opzichte van de standaard Macan redt je het niet eens.

Porsche Macan S Diesel Hamann Motorsport wide body 2016 01 Porsche Macan S Diesel Hamann Motorsport wide body 2016 02

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: