Heerser: Rolls-Royce Maharaja Phantom Drophead Coupé

Kennelijk kan de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé wel wat aandacht gebruiken want de bespoke-afdeling van het Britse merk heeft dit model eens goed onder handen genomen.

Volgens de afdeling gingen twee jaar ontwikkelingtijd vooraf aan de presentatie van deze Phantom Drophead Maharaja edition, maar als je weet wat de wijzigingen zijn dan had dat net zo goed maximaal een week kunnen zijn.

Want veel meer dan een nieuw kleurtje (Carrara White) en een Emerald Green-kleurige striping op de zijkant is er niet aan te ontdekken. Die striping is overigens ook nog voorzien van een met de hand getekende pauw, de nationale vogel van India en dat is weer ter ere van de Maharadjas.

Zij heersten over delen van dat land en bestelden de afgelopen vijftig jaar namelijk maar liefst 840 keer een Rolls-Royce. Raar is dan wel dat deze Maharadja-uitvoering niet in India te koop is, maar alleen in Dubai. Hoe kan het ook anders uiteraard, want niemand buiten daar is zo gek om deze versie te aan te schaffen en op z’n oprit te zetten.

Rolls Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe wit 2015 04 Rolls Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe wit 2015 05 Rolls Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe wit 2015 01 Rolls Royce Maharaja Phantom Drophead Coupe wit 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: