Heico Sportiv geeft Volvo XC60 dikker uiterlijk

Voor wie dacht dat het na de overname van Polestar door Volvo wel stil zou worden rond de Duitse Volvo-tuner Heico Sportiv is er goed nieuws.

Gelukkig zijn er voor de Duitsers nog voldoende modellen over die Polestar niet gaat aanpakken en dus zijn er, net zoals voor het vorige model, wat nieuwe onderdelen voor de XC60 beschikbaar.

Denk daarbij aan aangepaste bumpers, grotere velgen, aangepaste uitlaateindstukken en een verlagingsset die desgewenst samenwerkt met de optionele adaptieve demping.

Zoals op de foto’s te zien wordt de XC60 er een stuk dikker door en dat is geen slecht vooruitzicht. Enige nadeel en goed om te weten is dat de zaken van Heico alleen leverbaar zijn voor een XC60 die voorzien is van het R-Design pakket.

Mocht je er eentje op de oprit hebben staan en interesse hebben, dan kun je vanaf 2,5 mille helemaal losgaan. Voor de volledigheid melden we je ook nog maar even dat het interieur onaangeroerd blijft. Niet dat dat erg is overigens, want dat is al dik voor mekaar in deze Zweed.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: