Helaas niet voor Nederland | M3 DTM Champion Edition

BMW kwam, zag en overwon. Na een afwezigheid van 20 jaar keerde BMW dit jaar terug in het Duitse Toerwagen Kampioenschap (DTM) en claimde meteen de coureurstitel en constructeurstitel (Spengler & Team Schnitzer).

In totaal heeft het Duitse merk inmiddels 54 overwinningen behaald en ter ere daarvan brengen ze nu de M3 DTM Champion Edition in gelimiteerde oplage van, jawel, 54 exemplaren. En het slechte nieuws maar eerst: er komt er (helaas) geen enkele van naar Nederland.

De M3 DTM Champion Edition is geïnspireerd op de race M3 DTM van Spengler en wordt alleen in Frozen Black met matzwarte velgen en diverse carbon onderdelen geleverd. Ook de livery van de raceversie is gedeeltelijk terug te vinden.

Daarnaast is deze M3 standaard voorzien van het “Competition package” bestaande uit onder andere de M versie van de DCT en Drivelogic. Verder vind je nog zaken als een met alcantara bekleed stuurwiel, verwarmde voorstoelen in Novillo leer en dorpels in de kleurstelling van Spenglers helm terug.

In Duitsland is de M3 Champion edition leverbaar vanaf 99.000,- euro en je krijgt er meteen van Bruno Spengler zelf een rijvaardigheidstraining op de legendarische Nordschleife bij.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: