Honda Vezel mogelijk in 2015 naar Nederland en Mugen versie

In Japan is Honda inmiddels gestart met de verkoop van de Vezel, een op het platform van de Jazz gebaseerde Crossover, die mogelijk in 2015 ook naar Nederland komt.

De Vezel is op dit moment als benzine of hybride leverbaar. Die laatste beschikt over een 1,5-liter benzinemotor, automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en een elektromotor die hetzelfde vermogen levert als een normale 2.0 benzinemotor. Vierwielaandrijving is bij deze versie standaard.

Honda Vezel Modulo Concept wit 2014 01

Om de introductie van de Vezel wat op te luisteren presenteert het Japanse merk daarnaast tijdens de komende Tokyo Auto Salon, die van 10 tot en met 12 Januari gehouden wordt een tweetal concept modellen van het model.

Honda Vezel Modulo Concept wit 2014 02

De eerste is de Modulo Concept, een sportiever aangeklede Vezel die ook voorzien is van een lederen interieur. Voor de hardcore sportievelingen is er verder nog de conceptversie van Honda’s huistuner Mugen. Die beschikt over de nodige uiterlijke aanpassingen zoals andere bumpers, een verlaagd sportonderstel, grotere velgen en allerlei carbondetails.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: