Hyundai lanceert nieuw luxemerk: Genesis

Hyundai lanceert onder de naam Genesis een geheel nieuw luxemerk, met een eigen productlijn en een eigen designtaal. Het premiumlabel moet de komende jaren onder leiding van de gerenommeerde Belgische designchef Luc Donckerwolke gestalte krijgen. In 2020 telt het leveringsprogramma van Genesis zes modellen.

Om zich volledig te kunnen onderscheiden van het merk Hyundai krijgt Genesis een eigen designtaal, een eigen dealernetwerk, een eigen logo en een eigen modelnamenstructuur. Het Genesis-logo dat de neus siert van de huidige limousine Genesis is gerestyled en heeft nu een nog luxueuzere uitstraling.

2016-hyundai-genesis-release-date

Modellennamen met de letter ‘G’
De nieuwe Genesis-modellen krijgen een naam die begint met de letter ‘G’. Deze wordt volgens een alfanumeriek systeem gecombineerd met een getal, zoals 70, 80 of 90. De auto's worden helemaal nieuw ontwikkeld met een eigen platform en designtaal waarbij innovatie, performance en premiumservice voorop staan.

Luxe premiumsedans
De naam Genesis wordt reeds door Hyundai gebruikt als typenaam voor het absolute topmodel in de huidige range. In de toekomst kunnen we veel meer van deze luxe premiumsedans verwachten. Wat te denken van deze indrukwekkende concept car?

2016-hyundai-genesis-sedan

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: