Inclusief making of video: Land Rover Discovery Vision Concept

Met de Discovery Vision Concept geeft Land Rover een kijkje in de toekomst op het gebied van een instap Land Rover die de Freelander moet vervangen en als “submerk” moet gaan dienen voor alle praktische modellen van het merk.

Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 11

De Discovery Vision Concept zet dus de toon voor het design van toekomstige praktische modellen waar vooral terreinvaardigheden en gebruiksgemak centraal staan. Zo is deze concept voorzien van een zevenzits interieur maar met een druk op de knop kan dat gevarieerd worden van een vierpersoon (limousine mode) naar een vijf- of zelfs zes-persoons interieur.

Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 10

Natuurlijk zijn er ook de nodige technische snufjes waaronder Laser Terrain Scanning, een Wade Aide die bepaalt of de diepte van water waar doorheen gewaad moet worden niet teveel bedraagt en Remote Control Drive waarmee de auto zonder bestuurder kan rijden om bijvoorbeeld aan eenhanger aan te koppelen.

Hieronder zie je overigens hoe deze concept tot stand kwam.

 

Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 16 Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 13 Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 12 Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 14 Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 15 Land Rover Discover Vision Concept grijs 2014 06

 

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: