Inferno van 760PK voor Mercedes ML63 AMG van TopCar

Uit het Oosten van Europa komen vaak “over de top” producten. Neem de Bulgaarse tuner Vilner, die recentelijk nog een Audi S5 en een Audi RS6 onder handen genomen heeft.

Rusland heeft ook een dergelijke tuner en dat is Topcar. Topcar heeft voor deze gelegenheid een Mercedes ML63 AMG onder handen genomen en voorzien van de nodige extra onderdelen. Géén goedkope tupperware, maar echt kevlar en carbon spul dus.

TopCar-Inferno-Mercedes-ML63-AMG-08

De volledige bodykit zoals op de foto’s te zien bestaat uit nieuwe bumpers, spatbordverbreders, een nieuwe motorkap, zijskirts, spoilers en nieuwe velgen. Al dit moois kost je slechts 30.000 van je, uiteraard op legale wijze in Oost-Europa verkregen, euro’s.

Uiteraard wil je naast de looks ook nog de nodige snelheid en al helemaal niet door een standaard ML zoek gereden worden. Geen probleem, ook daarvoor kun je Topcar bellen.

TopCar-Inferno-Mercedes-ML63-AMG-09

Voor 22.000,- euro regelen ze bij de mannen van Evotech Motorsport de nodige aanpassingen aan de 8-cilinder, met als resultaat 760Pk. Vind je dat een beetje teveel van het goede, dan zijn er ook nog versies met wat minder leverbaar, namelijk 640 of 690Pk.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: