Infiniti presenteert FX Black en White Edition

Michael Jackson zong het al ooit: “it doesn’t matter if you’re black or white”. Bij Infiniti moeten ze dat liedje wel grijs gedraaid hebben, want vandaag presenteert het merk de FX FX Black en White Edition.

Er zullen slechts 500 exemplaren van gebouwd worden en er komen er ook een paar naar Nederland. En met een paar bedoelen we minder dan 10, dat is alvast zeker. De importeur zelf geeft zelfs nog iets minder aan, dus exclusief zijn ze wel.

De FX Black en White Edition zijn gebaseerd op de meest luxueuze S Premium-uitvoering en deze zullen allemaal uitgerust zijn met de V6-diesel, die er 238Pk en 500Nm koppel uitperst.

Je kunt beide edities uiteraard herkennen aan de kleur, zo wordt de Black Edition in Obsidian Black gespoten terwijl voor de White Edition Moonlight White wordt gebruikt. Deze kleuren zijn exclusief voorbehouden aan deze edities en dus voor de normale FX niet leverbaar.

Beide versies worden verder geleverd met een zwart lederen interieur voorzien van sportstoelen, lichtgrijze stiksels en hoogglans gelakte accenten. De grijze stiksels zijn ook terug te vinden in de deurpanelen, op het stuurwiel en de  bekleding van de versnellingspookknop. Om het geheel af te maken worden zilverkleurige “Turbine” velgen in 21”-inch grootte gemonteerd.

De FX in Black or White is per direct te bestellen, uitlevering kan al aan het eind van deze maand. Daar moet je dan wel even bijna 104.000,- euro voor meebrengen.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: