Infiniti Q30 interieur lijkt veel op Mercedes A-klasse

Langzaamaan geeft Infiniti meer en meer informatie prijs over de nieuwe Q30 en vandaag is dat in de vorm van een tweetal interieurfoto’s. Het merk maakt er daarbij géén geheim van dat het samenwerkt met Mercedes, maar dat is als je de foto’s ziet wel heel erg duidelijk.

Het interieur is namelijk gewoon een kopie van het interieur van de Mercedes A-klasse. Van de knop voor de elektrische ramen tot de knopjes op het stuur en zelfs de lay-out van het bedieningspaneel van de airconditioning, alles lijkt rechtstreeks uit de kleine Mercedes hatchback te komen.

De Japanners proberen er wel een eigen draai aan te geven door de ventilatiemonden en de staande monitor weg te laten, maar het kwaad is echter al geschied. Alhoewel, misschien is dit interieur wel beter dan dat van de A-klasse. Ook het gebruik van de mooiste materialen, waaronder speciale Dinamica-suède bekleding uit Italië, moeten de Q30 aan een mooie toekomst helpen.

Op 15 September krijgen we alle informatie over deze nieuwe hatchback van Infiniti. Tot die tijd hebben we de foto’s nog.

Infiniti Q30 SUV A-klasse 2016 02 Infiniti Q30 SUV A-klasse 2016 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: