Interieurdetails nieuwe Skoda Fabia

Het exterieur van de nieuwe Skoda Fabia was al géén verrassing, ook op de eerste foto van het interieur die het merk vandaag vrijgeeft is meer evolutie dan revolutie te zien.

De nieuwe Fabia biedt veel ruimte voor de inzittenden en hun bagage. De ruimte voor de passagiers is in de lengte en breedte toegenomen ten opzichte van het het vorige model. Ook is de hoofdruimte toegenomen. Alhoewel de nieuwe Fabia 8 millimeter korter is dan zijn voorganger, is de interieurlengte toegenomen. Ook de elleboogruimte vóór is vergroot, evenals de ruimte voor de achterpassagiers.

De bagageruimte van de nieuwe is volgens het merk de grootste in zijn segment en heeft een capaciteit van 330 liter, wat 15 liter meer is dan het vorige model. Met de achterbank neergeklapt neemt het laadvolume zelfs toe tot maximaal 1.150 liter. De brede toegang van 1.098 mm, een achterklep die open gaat tot 1.915 mm en een lage tildrempel, maakt in- en uitladen makkelijk en comfortabel. De laadruimte is 960 mm breed, 2 cm breder dan de vorige generatie.

Afhankelijk van de uitvoering zijn maximaal 9 nieuwe Simply Clever functies beschikbaar. De nieuwe Fabia is de eerste Skoda met MirrorLink-technologie. Hiermee kunnen smartphone Apps op het scherm van het infotainment systeem worden getoond en wordt onder andere het gebruik van navigatie software en persoonlijke muziekbestanden naar een nieuw niveau getild.

Skoda Fabia Hatchback 5 deurs blauw 2015 02

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: