Introductieaanbieding: Mercedes CLA Edition 1

Zoals we inmiddels van Mercedes gewend zijn wordt de lancering van een nieuw model vergezeld door een uitvoering met veel extra’s voor weinig, de Edition 1 uitvoeringen.

Uiteraard is dat ook het geval voor de nieuwe vierdeurs coupé CLA die vanaf April als CLA Edition 1 bij de dealers staat.

Mercedes CLA Edition 1 0

De Edition 1 is gedurende twaalf maanden leverbaar en bevat onder andere een AMG-pakket met bijbehorende sideskirts en bumpers, een verlaagd sportonderstel en AMG multispaaks velgen. Bi-Xenon lampen zijn standaard, net zoals de diamond-grille die een met chroom ingelegde zwarte lamel bevat.

Op het gebied van exterieurkleuren kan gekozen worden uit Mountain Grey, Cosmos Black, Night Black, Cirrus White of Polar Silver Magno (vanaf het derde kwartaal).

Mercedes CLA Edition 1 1

De CLA in Edition 1 uitvoering beschikt verder over een special Neon-Art interieur. De sportstoelen zijn uitgevoerd met lederen bekleding en voorzien van zwarte Dinamica-microvezel. Gele stiksels zorgen samen met de aluminium sierstrips voor het nodige contrast. Een multifunctioneel en aan de onderkant afgevlakt driespaaks sportstuur in geperforeerd nappaleder maken het geheel compleet.

De Edition 1 uitvoering is leverbaar op alle motorvarianten. Op dieselgebied is er de CLA 220 CDI die leverbaar is vanaf  € 49.651,-. Op benzine is de Edition 1 versie wat goedkoper, zo is er de CLA 180 vanaf 40.686,- euro en voor de CLA 200 moet € 42.686,- bij de dealer achtergelaten worden. Topper is de CLA 250 Edition 1 die vanaf bijna 52.000,- euro op de prijslijst staat.

Mercedes CLA Edition 1 3

Respect Copyright!
%d bloggers like this: