Irmscher neemt nieuwe Opel Astra en Mokka X onder handen

Sinds vroeg in de vorige eeuw is Irmscher er altijd als de kippen bij om nieuwe modellen van het merk Opel onder handen te nemen.

Na een wat moeilijkere periode lijkt de tuner terug van weggeweest en presenteert het wat individualiseringsmogelijkheden voor de nieuwe Astra en Mokka X.

Eerstgenoemde is desgewenst te voorzien van een karrosseriekit die schuil gaat onder de naam Sport en bestaat uit een aangepaste voorbumper, zijskirts en wat carbonspul.

Een sportonderstel met een verlaging van drie centimeter behoort ook tot de mogelijkheden, net zoals een nieuw setje 19”- of 20”-inch velgen.

Ook aan wat extra dampf is gedacht. Voor alle diesel- en benzinevarianten is een upgrade met 30pk mogelijk dankzij wat aanpassingen aan de elektronica.

irmscher-opel-mokka-x-awd-suv-2017

De Mokka X kan naast de op de foto te bewonderen aanpassingen aan de buitenkant aan de binnenkant voorzien worden van een lederen interieur, inclusief een multifunctioneel stuurwiel en armsteun.

Natuurlijk zijn ook hier weer andere velgen van de partij en krijgen de 1,4- en 1,6-liter motoren er 25pk bij. Over prijzen is nog niets bekend, bestellen kan rechtstreeks bij Irmscher of de Opel-dealer.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: