Irmscher voorziet Opel Karl van sportief uiterlijk

De Opel Karl is van zichzelf natuurlijk niet bepaald gezegend met een sportief uiterlijk. Reden voor Opel-tuner Irmscher dus om het kleine modelletje daar een handje bij te helpen.

De tuner voorziet de Karl van wat witte strepen en een set 16”-inch velgen die voor de gelegenheid voorzien zijn van een wit likje verf. Het interieur krijgt zilver gelijnde fluwelen matten en Race Edition-logo's.

Precies, dat heb je goed gelezen. Want dat is namelijk de naam die Irmscher aan deze gelimiteerde creatie geeft. Er zullen slechts 100 Karl Race Editions geproduceerd worden, dus zeldzaam blijft ‘ie zeker.

Dat is in mijn ogen overigens maar goed ook, want onderhuids blijft alles bij hetzelfde. En laten we eerlijk zijn, met een 1,0-liter driecilinder die er 75Pk en 96Nm koppel uitperst, ben je de term Race niet waardig.

Beste Irmscher, stuur ons nog maar een keer een persbericht als jullie de Karl tenminste voorzien hebben van een vermogen en koppel dat uit minimaal drie cijfers in plaats van twee bestaat.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: