Jaguar XF R-Sportpakket nu ook beschikbaar voor meerdere motorversies

In tegenstelling tot wat Jaguar eerder meldde, blijkt nu dat het R-Sport toch op meerdere motorversies van de XF leverbaar wordt en niet alleen op de 2,2-liter 163Pk sterke diesel zoals eerder door het Britse merk werd aangegeven.

Nog even ter herinnering, het R-Sportpakket bestaat onder andere uit een nieuwe sportiever vormgegeven voorbumper, een lederen sportstuur, achterspoiler en instaplijsten voorzien van R-logo. Lichtmetalen Ursa velgen in de kleur Gloss Anthracite en maatje 17”-inch maken het geheel compleet. Tegen meerprijs zijn 19”-inch velgen leverbaar.

Jaguar XF R-Sport Sedan Sportbrake 2015 03

Voortaan kunnen dus ook de 240Pk sterke 2,0-liter benzine, de 3,0-liter zescilinder met 340Pk (incl. de vierwielaangedreven versie), de 200Pk sterke 2.2 diesel en de drie liter zescilinder diesel voorzien van 240Pk met het R-Sportpakket uitgerust worden.

De prijs bedraagt voor alle versies 3.655,- euro. Eén klein nadeeltje is er toch, bovengenoemde geldt alleen voor de sedan, de Sportbrake kan alleen als diesel met het pakket uitgerust worden.

Jaguar XF R-Sport Sedan Sportbrake 2015 01

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: