Jaguar XF zeer tijdelijk met gratis drie uitgebreide optiepakketten

Jaguar vond dat het tijd werd om de XF weer eens in de schijnwerpers te zetten en doet dat door de XF en XF Sportbrake tijdelijk gratis te voorzien van het Tech Pack, Comfort Pack en Sport Pack.

Als je als koper alle drie deze pakketten aanvinkt op het bestelformulier dan bedraagt het voordeel ruim 10 mille; houd je echter niet zo van sportief en is het Sport Pack overbodig dan bedraagt het voordeel nog altijd ruim 6.700,- euro.

Jaguar XF Saloon Sportbrake Comfort Tech Sport optie 2014 05

 

Standaard beschikt de XF dankzij deze drie pakketten dan over zaken als een achttraps automaat met intelligent Start/Stop-systeem, lederen stoelbekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen, een HDD-navigatiesysteem, Bluetooth-telefoonsysteem, audiostreaming, cruise control inclusief Automatic Speed Limiter, Park Distance Control voor en achter, een achteruitrijcamera, Bi-Xenon koplampen met schemersensor en het Jaguar Smart Key System met Keyless Start en Keyless Entry. Het Sport Pack voegt daar nog bredere dorpels, aluminium pedalen en Piano Black dashboardafwerking aan toe.

Jaguar XF Saloon Sportbrake Comfort Tech Sport optie 2014 04

In combinatie met de 2,2-liter dieselmotor voorzien van 163Pk en een CO2-uitstoot van 129 g/km (4,9 l/100 km) staat er dan vanaf 51.900,- euro een zeer complete XF op de oprit. Voor de Sporbrake dient bijna 2.800,- euro extra bij die prijs opgeteld te worden.

Wees er overigens snel bij want het aanbod is volgens Jaguar geldig zolang de voorraad strekt. Tegen meerprijs zijn tevens andere benzine- en dieselmotoren met 4, 6 of 8 cilinders verkrijgbaar.

Jaguar XF Saloon Sportbrake Comfort Tech Sport optie 2014 02

Leave a reply

%d bloggers like this: