Jammer genoeg te laat voor de zomer: Opel Cascada Supreme

Opel introduceert een speciale uitvoering van de Cascada, bedoeld voor wie in elk jaargetijde extra flair verwacht van zijn cabriolet. Alle details en kleurschakeringen in de Cascada Supreme zijn precies uitgekiend en op elkaar afgestemd. Binnenkort is de vierpersoonscabriolet beschikbaar in de kleuren ‘Pull Me Over Red’, ‘Summit White’ en ‘Black Meet Kettle’.

De drie carrosseriekleuren worden geaccentueerd door een zwarte grille, zwarte spiegelkappen en 20-inch lichtmetalen wielen in twee tinten glanzend zwart. De omlijsting van de mistlampen en de ‘Blitz’ in het Opel-logo zijn uitgevoerd in carrosseriekleur.

De zwarte, akoestische softtop is in 17 seconden te openen bij snelheden tot 50 km/h. Het dak doet zijn naam eer aan want het zorgt in gesloten positie voor een stille, serene atmosfeer in de auto, zelfs bij hogere snelheden.

Opel Cascada Supreme Pull me over rood red 2017 01

Ook in het interieur blijkt Opels uitgebreide aandacht voor detail. De stiksels van de bekleding van de stoelen, de deurpanelen en het dashboard zijn met rood geaccentueerd, geïnspireerd door de kenmerkende rode lijn over de flanken van Opels designstudie GT Concept.

De fraai afgewerkte naden van de bekleding van het stuurwiel, de middenconsole en de versnellingspook zijn afgewerkt in bijpassend zwart. De inzetten in het dashboard zijn verfijnd afgewerkt in pianozwarte lak. Verwarmbare, ergonomische AGR-stoelen bekleed met Siena-leder en een driespaaksstuurwiel zijn opties.

De Opel Cascada Supreme beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs die van 1 tot en met 16 oktober wordt georganiseerd. De prijzen van de Cascada Supreme worden later bekend gemaakt.

Opel Cascada Supreme Pull me over rood red 2017 02 Opel Cascada Supreme Pull me over rood red 2017 04 Opel Cascada Supreme Pull me over rood red 2017 05

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: