Jeep Cherokee voortaan ook als Business Edition

Speciaal voor de zakelijke rijder heeft Jeep een tweetal Business Editions aan het gamma van de nieuwe Cherokee toegevoegd.

Daarbij is er op motorisch gebied weinig keuze, want beide Editions zijn altijd voorzien van de 170Pk sterke turbodiesel maar dan wel gecombineerd met de nieuwe automatische transmissie inclusief negen verzetten.

De eerste Business Edition is gebaseerd op de Longtitude en beschikt onder andere over een Infotainment-systeem met DAB-Radio en 5,0”-inch touchscreen,  UConnect-Systeem met spraakbesturing, Bluetooth handsfree, 6 luidsprekers, automatische dual zone airconditioning, cruise control, Hill Assist en een zesvoudig te verstellen bestuurdersstoel. Ook 17”-inch velgen zijn daarbij van de partij.

2014 Jeep Grand Cherokee Summit 03

De tweede Business Edition is gebaseerd op de Limited en voegt aan bovenstaande zaken nog Jeep Active Drive II-vierwielaandrijving, nappaleren bekleding met verwarmde en geventileerde voorstoelen, Bi-Xenon, park distance control voor én achter, een Infotainment-systeem met DAB-Radio en 8,4”-inch touchscreen, een premium audiosysteem van Alpine met 9 speakers (inclusief subwoofer), een instrumentenpaneel met 7,0”-inch TFT kleurendisplay en een draadloos oplaadstation (voor een Smartphone met QI-technologie) toe.

De Jeep 2.0 Longitude Business Edition AWD is er vanaf 49.990,- euro, de Limited Business Edition AWD voor minimaal 56.990,- euro. Wie vaker buiten de gebaande paden z’n weg zoekt is beter af met de Limited Business Edition 4WD die als extra nog over een differentieel en bodembescherming beschikt. Daar moet dan wel twee mille extra voor betaald worden.

2014 Jeep Grand Cherokee Summit 02

Leave a reply