Kelleners Sport maakt BMW 6-serie Gran-Coupé minder elegant

Een gezegde wat in designkwesties nog al eens van stal gehaald wordt luidt "over smaak valt niet te twisten". Een dergelijke kwestie lijken we hier te pakken te hebben, want wat mij betreft smaakt de door Kelleners Sport onder handen genomen BMW 6-serie Gran-Coupé in ieder geval niet naar meer.

Waar BMW's grootste 4-deurs coupé in mijn ogen één van de meest elegante auto's van het moment is, is de versie die de Duitse tuner Kelleners hier neer zet een mislukte poging om de 6-serie minder elegant maar agressiever / sportiever te maken. Details van de aanpassingen zijn verder nog niet bekend en laten we dat ook maar zou houden.

Kelleners Sport BMW 6-serie Gran-Coupé F06 640d 650i 2013 2014 04

Mocht je geïnteresseerd zijn in de juiste combinatie van elegantie en sportiviteit, stel je dan deze voor met vier deuren. Precies, de Alpina B6 Gran-Coupé. Veel beter wordt het niet.

Klein probleempje, officieel bestaat die Alpina nog niet, maar met een beetje geluk (meldt de geruchtenkabouter) zou die wel eens komende September tijdens de IAA in Frankfurt gepresenteerd kunnen worden.

Mocht je nu overigens denken dat Kelleners een waardeloze tuner is dan heb je het mis. Gelukkig hebben ze ook deze onder handen genomen 3-serie nog.

Kelleners Sport BMW 6-serie Gran-Coupé F06 640d 650i 2013 2014 07

Respect Copyright!
%d bloggers like this: