Kermit de Kikker: RS4 Avant door Audi Exclusive

Voor klanten die nét een beetje veeleisender zijn dan je gemiddelde buurman heeft ieder gerenommeerd automerk wel een afdeling die de gekste verzoeken en wensen kan vervullen.

Bij Audi is dat de Exclusive-afdeling en die hebben op aanvraag van een klant een unieke RS4 Avant geproduceerd. Laten we daarbij beginnen met het feit dat motorisch alles bij hetzelfde is gebleven, maar met een 450Pk sterke 4,2-liter V8 heeft deze klant niks te klagen.

Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 01

Dankzij de standaard aanwezige Quattro-vierwielaandrijving en een koppel van 430Nm is de sprint naar de 100 km/h toch in een zeer respectabele 4,7 seconden afgerond. De topsnelheid bedraagt 280 km/h aangezien de nieuwe eigenaar er voor gekozen heeft om de snelheidsbegrenzer te verwijderen.

Voor het exterieur is gekozen voor de zeer opvallende kleur Peridot Green in combinatie met matzwarte 19”-inch velgen. Verder zijn er diverse accenten in glanzend zwarte pianolak terug te vinden waaronder de spiegelbehuizingen.

Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 03

Binnenin zijn er eveneens de nodige zwarte accenten aangebracht en zien we ook het Kermit de Kikker groen weer terug. De sportstoelen zijn in alcantara uitgevoerd en om de nieuwe eigenaar het gevoel te geven in iets speciaals over de Autobahn te knallen zijn er de nodige Audi Exclusive-badges geplaatst.

Naar goed exclusief gebruik wordt er uiteraard niet over de prijs gesproken.

Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 07 Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 06 Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 05 Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 04 Audi RS4 Avant Quattro Exclusive Peridot Groen 2015 08

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: