Nieuwe Kia Carens vanaf 24K

Kia gaat het full size MPV-segment in met een vanafprijs van € 23.995,-. Dat is namelijk het starttarief voor de nieuwe Carens met standaard zeven zitplaatsen. Proefzitten bij de dealer kan vanaf half april.

De Kia Carens is vanaf de basis helemaal nieuw ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de wensen en eisen van de moderne consument. De Koreaanse MPV staat op een compleet nieuw platform en combineert volgens de makers een attractief design met ruimtelijke eigenschappen. Dat laatste wordt vooral bewezen met de aanwezigheid van zeven zitplaatsen.

In ons land zal de Carens leverbaar zijn met verschillende krachtbronnen, maar momenteel gaat Kia alleen verder in op de basismotor. Dat is de 1.6 GDI-benzine met 135Pk waarvan de vanafprijs net geen € 23.995,- bedraagt. De prijzen van de twee diesels, beide met een slagvolume van 1.7 liter, worden later bekend gemaakt.

Wat je krijgt voor die 24 mille aan uitrusting? Nou, zeven zitplaatsen, Electronic Stability Control, Hillstart Assist Control, Vehicle Stability Management, Emergency Stop Signal, LED-dagrijverlichting en bochtverlichting, Flex Steering, een radio/CD-speler met USB- en AUX-aansluiting en stuurwielbediening, cruise control met speed limiter, elektrisch verstelbare spiegels, elektrische ramen voor en achter en handbediende airconditioning.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: