Komend jaar is er weer een AutoRai en de animo is groot

Zeker 90% van de grote merken is aanwezig op de komende AutoRAI die de 59ste editie van het evenement wordt. Bovendien gaat de lijst met deelnemers de komende weken nog groeien aldus de organisatie.

Auto-importeurs geloven duidelijk in het samen met hen nieuw ontwikkelde beursconcept van de AutoRAI. Ook op het gebied van onderdelen, accessoires en diensten is de animo groot. Uiteraard zijn er veel nieuwe activiteiten om te bekijken of aan mee te doen. AutoRAI 2015 opent haar deuren van vrijdag 17 tot en met zondag 26 April in Amsterdam RAI.

Grote merken paraat
De lijst met merken die acte de présence geven op de komende AutoRAI, blijft groeien. Dit maakt AutoRAI 2015 een mooie gelegenheid om de nieuwste modellen te bewonderen en te vergelijken. De volgende merken zijn in ieder geval al aanwezig: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Lamborghini, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Bovendien zijn er nog meer auto-importeurs die op het punt staan hun officiële deelname te bevestigen.

Alles voor de auto
Alles wat in en aan de auto zit en wat nodig is om te kunnen rijden, vind je op de AutoRAI. Denk aan aanbieders van onderdelen, accessoires en diensten waaronder audio, banden, poetsmiddelen, velgen, verzekeringen, alarmsystemen, car-wrap, opleidingen en leasemogelijkheden.

Zelf bouwen en proefrijden
Naast heel veel auto’s is er aandacht voor interactie. Een greep uit het aanbod: Innovation LAB, proefrijden met innovatieve auto’s, een slipbaan en een racehal met supercars en simulatoren. In de hal met onderdelen en accessoires staan twee bijzondere activiteiten: de ‘Motorblok Battle’ en ‘Discovery Garage’. De ‘Motorblok Battle’ is een wedstrijd waarin teams van twee man een motorblok in een zo kort mogelijke tijd uit en in elkaar moeten zetten. In de ‘Discovery Garage’ wordt zelfs samen met bezoekers een complete auto gebouwd. Leerzaam en leuk om te bekijken of aan mee te doen.

Kerstcadeau
Speciaal voor de feestdagen is een AutoRAI toegangskaart extra voordelig. Een kaartje, besteld op autorai.nl, kost tot en met 31 December 2014 geen €14,50, maar slechts € 10,-.

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: