Kunstwerk: BMW M6 Gran-Coupé Individual

BMW’s maatwerkstudio Individual heeft dit keer een 6-serie Gran Coupé onder handen genomen en uiteraard werd daarvoor niet een standaard exemplaar voor gepakt maar een M6.

Voor het eerst maakt de Individual-afdeling daarbij gebruik van een apart label onder de naam “Manufaktur”, waarbij alles wat er maar mogelijk is uit de kast lijkt te zijn getrokken.

BMW M6 Individual Gran Coupe Frozen Red Manufaktur 2014 02

Zo zien we een volledig met leder bekleed interieur bestaande uit Opal Merino White als bekleding, zwart leder op het dashboard, Sakhir Orange-stiksels en Frozen Red-details, de kleur waarin overigens ook het exterieur van deze M6 is uitgevoerd.

Onder de kap blijft alles bij het oude, maar met een bi-turbo V8, 560Pk en 680Nm koppel is dat uiteraard geen enkel probleem. Over prijzen wordt zoals te verwachten niet gesproken.

BMW M6 Individual Gran Coupe Frozen Red Manufaktur 2014 01 BMW M6 Individual Gran Coupe Frozen Red Manufaktur 2014 03 BMW M6 Individual Gran Coupe Frozen Red Manufaktur 2014 04 BMW M6 Individual Gran Coupe Frozen Red Manufaktur 2014 06

Leave a reply

Respect Copyright!
%d bloggers like this: