Lamborghini Aventador Roadster debuteert in NL tijdens het Nationaal Oldtimer Festival

Komende zondag beleeft de Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster tijdens het Nationaal Oldtimer Festival zijn debuut in Nederland op Circuitpark Zandvoort.

Tevens zijn de Lamborghini Gallardo Spyder Performante en Lamborghini Gallardo Superleggera te zien in de paddock van het duinencircuit. Voor de Lamborghini-liefhebber is er nog meer te beleven want vele klassieke en moderne Lamborghini’s maken hun opwachting.

Dit jaar bestaat Lamborghini 50 jaar en dat is voor het fameuze Italiaanse sportwagenmerk uit Sant’ Agata Bolognese een prima aanleiding om diverse activiteiten te ontwikkelen.

Importeur Lamborghini Leusden grijpt het populaire Nationaal Oldtimer Festival aan om het 50-jarige jubileum van het merk en de introductie van de Roadster in Nederland in ieder geval luister bij te zetten.

Lamborghini-Aventador-LP700-4-Roadster-1

Een aantal Lamborghini’s doet mee aan de Nationale Oldtimer Toertocht, die dit jaar voor het eerst wordt verreden. De finish is op Circuitpark Zandvoort waar de gehele dag tal van activiteiten worden ontplooid, met als hoogtepunt de primeur in Nederland van de Lamborghini Aventador Roadster.

In samenwerking met de Lamborghini Club Nederland is in de paddock van het circuit een Lamborghini-stand ingericht, met centraal uiteraard de Aventador Roadster, de Gallardo Spyder Performante en de Gallardo Superleggera. Zij worden geflankeerd door alle moderne Lamborghini-modellen, aangevuld met diverse beroemde klassieke modellen.

Lamborghini-Nova-Gallardo-LP560-4-Spyder-05

Dit jaar werd de Lamborghini Aventador modelserie uitgebreid met de Aventador LP 700-4 Roadster die dus aanstaande zondag in Zandvoort zijn Nederlandse debuut beleeft.

Die is kennenlijk nogal gewild want, zoals we je al eerder meldden, bedraagt de levertijd van die versie inmiddels al meer dan een jaar.

Respect Copyright!
%d bloggers like this: